We verwelkomen speciaal degenen die alleenstaand, getrouwd, gescheiden, verweduwd, homo, verward, stinkend rijk, comfortabel of straatarm zijn.

We verwelkomen huilende baby’s en opgewonden Peuters extra hartelijk.

We verwelkomen je, of je nu kunt zingen als Pavarotti of gewoon rustig in jezelf grommelt. Je bent hier welkom als je ‘gewoon’ komt kijken, net wakker bent of net uit de gevangenis komt. Het deert ons niet als je meer christelijk bent als de aartsbisschop of dat je sinds kerst tien jaar geleden niet meer in de kerk bent geweest.

We verwelkomen speciaal degenen die ouder zijn dan 60, maar nog niet volwassen zijn, en ook tieners die veel te snel volwassen worden. We verwelkomen fitnessmoeders, voetbalvaders, uitgehongerde artiesten, boomknuffelaars, latte-slurpers, vegetariërs en junkfood eters.

We verwelkomen diegenen die in herstel zijn of nog steeds verslaafd. We verwelkomen je als je problemen hebt, aan de grond zit of niet van ‘georganiseerde religie houd: (We zijn er ook niet zo happig op!)

We bieden een welkom aan degenen die denken dat de aarde plat is, te hard werken, niet werken, niet kunnen spellen of  hier willen zijn om dat schoonmamma op bezoek is en naar de kerk wilden komen.

We verwelkomen diegenen die zijn getatoeëerd, gepierced, beide of geen van beiden. We bieden een speciaal welkom aan degenen die een gebed kunnen gebruiken op dit moment, die als kind het geloof werd opgedrongen of verdwaald hier per ongeluk terecht is gekomen. Wij verwelkom pelgrims, toeristen, zoekers, twijfelaars en… jou!